Make your own free website on Tripod.com
de laaglandhoeve
Steffie van de Westelaar | steffie´s eerste nest | Steffie´s tweede nest (2002) | Steffie´s derde nest (2003) | Whitney van de Laaglandhoeve | puppy verwachting | Berner reunie (22 Juni 2003) | Links | routebeschrijving

Home

Steffie´s derde nest (2003)

Dit jaar heb ik het wat rustiger gedaan hoor (wordt natuurlijk ook wat ouder). 6 stuks dit keer, 3 reuen ( Lubbus, Dino en Eduard) en 3 teefjes (Senna, Shanai en Luna). Dacht ik eindelijk een keer wat rustiger mijn nest groot te kunnen brengen, zijn ze dit jaar super actief, heel veel spelen en uitdagen (moet je maar eens kijken op de site van Shanai).

hallo, daar ben ik weer.

 

wat denk je, zijn Lasse en Kyra net weg. Lekker rustig en een beetje bij komen van die 2.

 

mooi niet dus he, donderdag is Senna langs geweest en straks komt Shanai voor een tijdje logeren. hoop wel dat Shanai al iets rustiger is geworden ten opzchte van de vorige keer. anders wordt Whitney helemaal gek. ze wilde namelijk al niet meer spelen mer Senna, terwijl zij eigenlijk best rustig is en voorzichtig voor ons. toen ik besloot om dan met Senna te spelen was dat ook al niet goed voor haar. maar knuffelen wilde ze wel hoor. maar dat kan ook niet anders als je 2 van die kroelkonten bij elkaar zet. 

 

wat Shanai betreft is het maar goed denk ik dat Whitney geen pupjes heeft, alhoewel het op deze manier eigenlijkniets meer uitmaakt. jezus, wat heeft zij een energie zeg (om te stoeien dan). dat houdt dus echt gewoon niet op (denk zelfs dat ze daardoor wat haren heeft verloren, maar dat kan ik ook niet helpen hoor). wat wel gek is,  ze gaat eigenlijk alleen maar stoeien op het moment dat ze denkt dat ik misschien wel eens geaaid zou kunnen worden (ze is dus een beetje jalours, terwijl dat dus helemaal niet nodig is). ik moet wel toegeven dat ik ook wel een beetje jalours ben op haar hoor. haar baasjes hadden namelijk gezegd dat ze bij het lopen nog al vaak haar eigen zin wilde doen in plaats die van de baasjes. wat krijg je dan, opvoedcursus van Jan, Mien en tegenwoordig ook al Angelique. ze zijn zo vaak met haar gaan wandelen, dat had ik ook wel gewild. maar uit de verhalen die ik heb gehoord begint ze het nu toch wel een beetje te snappen. en nu maar hopen dat ze dit vast houdt toch???

 

dikke knuffel van Steffie 

 

shanaiklein.jpg

senna.jpg

shanai159.jpg

605.jpg

shanaistaand.jpg

sennastaand.jpg

dsc00093.jpg

rennen.jpgJan en Mien Franken
Laagweg 9
4727 SH Moerstraten
0165 301680
delaaglandhoeve@wanadoo.nl