Make your own free website on Tripod.com
de laaglandhoeve
Steffie van de Westelaar | steffie´s eerste nest | Steffie´s tweede nest (2002) | Steffie´s derde nest (2003) | Whitney van de Laaglandhoeve | puppy verwachting | Berner reunie (22 Juni 2003) | Links | routebeschrijving

Home

Steffie´s tweede nest (2002)

Bij het 2e  had ik ondertussen al ervaring, 4 reuen (Lasse, Hannes, Banjer en Djino) en weer 5 teefjes (Kyra, Babs, Beau, Sascha en Belle) groeide nu in m´n buik. En dat ging toch wel hard. Tegen het einde van de zwangerschap had ik dus ook een superdikke buik en was ik toch best wel moe. Ik was daarom ook heel blij toen op 17 maart 2002 alle pups eruit kwamen.

Een ander puntje wat er dit jaar bij kwam kijken is dat ik maar 8 spenen heb waar voldoende melk uit blijft komen, dat was dus een speen te weinig ( voor degene die goed geteld hebben). Maar gelukkig hebben mijn baasjes  dit goed opgevangen. Lasse was dus degene die meestal geen speen meer kon vinden en bleef dus een beetje achter in gewicht bij de rest. Deze heeft toen het flesje gekregen, en toen ging alles weer ok.

nou dat waren me wel een paar weekjes hoor, Lasse en kyra waren op vakantie. Kyra was het wel gewend om hiet regelmatig te komen, maar voor Lasse was het de eerste keer dat hij terug was op De Laaglandhoeve. dat was dus ook weer de eerste keer dat hij kyra terug zag. het leek wel of die 2 ton een transformatie hebben ondergaan. ze hebben die 2 weken zo met elkaar gespeeld, het leken weer wel pups. zo voorzichtig, en allebei op hun rug en maar proberen. was echt schattig om te zien.
wel ben ik blij dat Lasse dus ook zo´n knapperd is geworden  als mijn andere mannen en meiden, maar dat moet je zelf maar even zien hieronder.

lasse.jpg

lasseenkyra.jpg

may01_12.jpg

apr15_13.jpg

leuk hoh, 9 uit de kluiten gewassen pups. normaal had ik wel een duidelijke foto willen laten maken, maar ja, ze liggen nu eenmaal graag bovenop elkaar (of mij, 't is maar hoe je het bekijkt)

steffiemetpups2002.jpgJan en Mien Franken
Laagweg 9
4727 SH Moerstraten
0165 301680
delaaglandhoeve@wanadoo.nl